Fietskieswijzer Gemeenteraadsverkiezingen 2018

Fietskieswijzer Gemeenteraadsverkiezingen 2018
De Fietsersbond Houten heeft de Fietskieswijzer Gemeenteraadsverkiezingen 2018 uitgebracht. Een rapport waar het verkiezingsprogramma van de diverse partijen nader zijn bekeken.  Inwonerspartij Toekomst Houten (ITH) haalt een mooie score van 8 sterren.

De Fietsersbond meldt ons het zeer te waarderen zoals ITH het fietsbeleid in het verkiezingsprogramma verwoordt. ITH blinkt volgens de kieswijzer uit in het onderdeel ‘Fietsstad en kennis’.

ITH heeft veel waardering voor de moeite die hiervoor door de Fietsersbond is gedaan. We hebben kennis genomen van het voor Inwonerspartij Toekomst Houten positieve resultaat. Daar zijn wij oprecht blij mee en het is een stimulans om op de ingeslagen weg door te gaan.

ITH zal zich blijven inzetten voor betere en veiligere fietsverbindingen. ITH wil ook schonere fietspaden en vervuilende bromfietsen en scooters, voor zover dit mogelijk is, van fietspaden weren. Dit is ook overeenkomstig de oproep van het Longfonds. Over dit alles blijft ITH met de Fietsersbond Houten graag in contact.

Download hier de Fietskieswijzer

 

 

Geef een reactie