Opnieuw schriftelijke vragen drugsoverlast Houten

Inwonerspartij Toekomst Houten (ITH) heeft opnieuw schriftelijke vragen gesteld over de drugsoverlast. Dit keer naar aanleiding dat een woning op de Klompenmakersgilde voor 6 maanden is gesloten, vanwege een onveilige situatie voor omwonenden.

Begin oktober 2020 heeft raadslid Mark Honkoop schriftelijke vragen gesteld over drugsoverlast in Houten. Dit naar aanleiding van een politie-inval bij een growshop op de Pakketboot. In loods zou mogelijk sprake zijn van productie van drugs. Volgens het Algemeen Dagblad werd door de burgemeester twee loodsen gesloten.

ITH is onaangenaam verrast en hoogst verbaasd dat de burgemeester in het Algemeen Dagblad van 2 november aangeeft dat Houten geen gemeente is die opvalt door drugsoverlast, terwijl daags na zijn uitspraak een grote drugsinval plaatsvindt in Houten. En er nu wederom sprake is van drugsoverlast.

De uitspraak van de burgemeester is op zijn zachtst gezegd opmerkelijk in het licht van de recente ontwikkelingen. Dit geeft aanleiding om opnieuw vragen over dit onderwerp te stellen. 

Download hieronder de schriftelijke vragen.

Geef een reactie